Fashion | Boohoo Wishlist #4 - Summer

by - 06:00:00

Het is al een tijdje geleden dat ik een Boohoo wishlist online heb gezet. Of dat ik ΓΌberhaupt een fashion artikel schreef. Ik merk toch dat ik dit af en toe wel fijn vind, vandaar dat ik weer eens op Boohoo ben gaan rondneuzen. En ik kwam weer hele leuke items tegen. Dus werd het weer tijd voor een nieuwe wishlist.


Op het eerste gezicht ziet het er natuurlijk weer vooral zwart uit, maar ik beloof je dat er ook een aantal 'gekleurde' items tussen zitten. Het jurkje kwam ik als eerst tegen. Ik vind het bohemian-achtige erg leuk en hij lijkt me fijn en luchtig voor in de zomer. De tas zag ik eerst in het grijs, maar toch koos ik voor de zwarte op mijn wishlist. Je weet wel, iets met makkelijker combineren. De schoentjes zie je tegenwoordig er veel. Je hebt ook een stoffen variant, maar bij Boohoo kon ik alleen de -nep-leren versie vinden. Deze was er ook in het zwart, maar bij schoenen durf ik altijd wel meer out of the box te denken. Er kan natuurlijk geen mooie ketting ontbreken, vandaar dat ik koos voor deze subtiele. lange ketting met aan allebei de uiteinden een driehoekje en omdat het in elkaar zit, geeft het een wat gecompliceerder effect.


Dit is dan mijn complete wishlist. Je ziet de vier items die je hierboven ook al zag en nog een aantal toevoegingen. Zo vond ik een sport top met een geweldig printje waar je meteen een vakantiegevoel van krijgt. De kleur matcht goed met de rest van de items en het zorgt toch nog voor een touch of color in het geheel. De korte broek is echt iets waar ik al langer naar op zoek ben. Deze broekjes draag je hoog in de taille en is te sluiten met een mooie riem in dezelfde stof en kleur als het broekje zelf. Hierop zou ik dan een top dragen zoals je daarboven ziet. Deze heeft een opengesneden hals met choker effect. Omdat ik de echte chokers niet lekker vind zitten, maar het wel een leuke trend vind, heb ik deze top gekozen. En natuurlijk ook weer in het zwart.

Wat is jouw favoriete item uit deze wishlist?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

1 reacties