Fashion | Outfit of the Day - Wedding

by - 06:00:00

Een paar weken geleden gingen wij op een mooie, warme dag naar een bruiloft. Omdat het al heel lang geleden is dat ik mijn outfit heb laten zien, ga ik dat vandaag weer eens doen. Zoals ik zei, was het een mooie dag, waardoor het een lekker luchtige outfit is geworden.


Ik draag een jurkje dat ik 7 jaar geleden bij mijn diploma uitreiking van de middelbare school ook droeg. Het jurkje heeft een bloemenprint, met halterbandjes aan de bovenkant. Ik kocht hem destijds bij de Vero Moda, maar zoals je begrijpt, is deze vast niet meer verkrijgbaar. Op het begin van de dag droeg ik een spijkerjasje, ook van de Vero Moda, maar naarmate de dag vorderde, werd het steeds warmer. Deze had ik dus niet meer nodig.


Mijn slippertjes zijn van de Primark, deze kocht ik zo'n twee jaar geleden en draag ik nog steeds met plezier. Door de rosΓ© gouden kleur, besloot ik deze te matchen met mijn sieraden in dezelfde kleur. Ik draag een armbandje met steentjes die ik kreeg van Martijn afgelopen kerst. Het armbandje met het infinity teken kreeg ik een paar jaar geleden van mijn moeder en had ik al een tijdje niet meer om gehad. Natuurlijk droeg ik ook mijn verlovingsring!

Wat is jouw favoriete outfit voor een bruiloft?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

1 reacties