Look of the Day | Rose Gold Glitter

by - 06:00:00

Een tijdje geleden ben ik begonnen met het maken van Instagram foto's van mijn make-up. Omdat dit naast het bloggen, YouTube en school toch iedere dag wel veel tijd kostte, ben ik hier na een paar weken weer mee gestopt. Toch leek het me leuk je af en toe een Look of the Day te laten zien op mijn blog, zoals ik al wel vaker heb gedaan. Vandaar dat ik je vandaag na lange tijd weer eens mijn make-up van de dag ga laten zien.

Deze look is vrij naturel. Ik besloot het gezicht heel 'fresh' te houden en ook de ogen zijn niet erg spannend. Ik draag namelijk bijna iedere dag rosé gouden of koperen/bronzen oogschaduw. Vandaar dat dit ook de look is waar ik deze serie mee begin. Naarmate de tijd en ook mijn skills vorderen, zul je wat meer apartere looks zien. 


De foundation die ik gebruikt heb voor deze look, is de HD Liquid Coverage foundation van Catrice in de kleur 020 Rose Beige. Deze kleur past perfect bij mijn huid en de finish van deze foundation voelt bijna als zijde. Dit is echt mijn favoriet op het moment. Voor concealer gebruikte ik ook een product van Catrice, namelijk de Liquid Camouflage concealer in de kleur 005 Light Natural. Deze licht de donkere kringen onder mijn ogen goed op en creast niet. De poeder die ik eroverheen draag, is van Makeup Revolution en dit is de Pressed Powder in de kleur Translucent.


Dan ga ik verder naar de bronzer en deze gebruikte ik uit het Blush, Bronze & Brighten Palette in Golden Hot van Make-up Revolution. In deze bronzer zit een kleine shimmer, die je meteen een lekker zomerse look geeft. Uit dit palette gebruikte ik ook de blush. Deze is iets donkerder dan ik normaal draag, maar geeft een mooi warm effect. De highlighter die ik draag is van Catrice en deze heb ik al heel lang. Dit is namelijk de Glow highlighter in de kleur 010 Light Infusion, één van mijn absolute favorieten.


Voor mijn ooglook begin ik altijd met de wenkbrauwen. Deze heb ik bijgetekend met het Eyebrow Stylist Pencil van Catrice in de kleur 040 Don't Let Me Brow'n. Hiermee kan ik erg makkelijk mijn wenkbrauwen bijtekenen en worden ze wat subtieler dan met een donkere poeder. Dan gaan we verder naar de oogschaduw. 


Ik heb eerst mijn oogleden ingesmeerd met de Eyeshadow Primer van de Etos en daarna pakte ik mijn Naked Chocolate Palette van I Heart Makeup erbij. Ik ging voor de kleur Milky in mijn crease en op het bewegende ooglid deed ik Double Dip. Op het wenkbrauwbot bracht ik nog een beetje van Smoothly aan. De mascara die ik tegenwoordig, dus ook voor deze look, veel gebruik is de Rock Couture Mascara van Catrice. Zoals je merkt, is Catrice één van mijn favoriete merken en ook deze mascara is erg geliefd. Ik gebruik de gewone variant en dus geen waterproof. Hier gaan mijn wimpers nog meer van klonten.

Ik ben erg blij met deze look en zal deze ook vaker gaan dragen. De huid is mooi naturel gebleven, maar heeft toch een mooie gezonde glans door de blush en highlighter. De oogkleur is iets wat ik vaker draag, maar deze combinatie draag ik voor het eerst. Dit palette is een goede voor dit soort kleurencombinaties en past ook mooi bij bruine ogen. De lipstick die ik als laatst op deed, is van Essence en dit is de Matt Matt Matt nummer 2. Binnenkort komen er wat spannendere looks aan, dus hou mijn artikelen in de gaten!

Wat is jouw go-to ooglook?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties