Persoonlijk | Mijn 25e verjaardag!

by - 06:00:00

Afgelopen zaterdag was het dan zover! Ik was jarig en werd 25. Misschien heb je de vlog van gisteren al gezien, waarin ik ook het een en ander heb gefilmd. Toch leek het me leuk nog een apart artikel te schrijven over het weekend en daarbij de mooiste foto's te laten zien.


Het drukke weekend begon op vrijdag. Ik had namelijk een to-do lijstje gemaakt met alle kleine Γ©n grote dingen die er moesten gebeuren. Dit varieerde van stofzuigen en dweilen tot het boodschappen doen en de taarten maken. Ik heb 's middags alle taken afgemaakt die op dat moment konden en moest toen wachten tot Martijn klaar was met werken, om boodschappen te gaan doen. We aten daarom lekker makkelijk en gingen al vroeg weg. Na het boodschappen doen, zijn we langs mijn vaders huis gereden om een paar stoelen te halen, want we hadden niet genoeg zitplek voor alle visite.


Hierna begon ik met het maken van de taarten. Ik maak eigenlijk altijd een Mon Chou taart met kersen en een aardbeien kwark taart. Dit zijn de favorieten van mijn familie en ik heb ze al zo vaak gemaakt, dat ik het wel kan dromen. De rest van de hapjes waren eigenlijk vrij simpel. Ik maakte wraps met kruidenboter, kipfilet en sla, sneed kaas en worst in plakjes, maakte natuurlijk de welbekende augurk in ham rolletjes en zette een paar bakjes chips en nootjes klaar.


Op vrijdagavond begonnen we ook met het versieren van de woonkamer. Ik had van tevoren al wat leuke decoratie gekocht bij de Hema en de Action, zoals de cijferballonnen, de mooie, gekleurde waaier en de slingertjes. De letterslinger had ik al liggen en ook de photo props hadden we al eens eerder gebruikt. Ik maakte zelf van veertjes die ik bij de So Low kocht met touw een leuke 'Instagram-muur', waar we later de foto's met de props voor zouden maken.


En toen was het zaterdag. Die ochtend maakte ik de rest van de hapjes, die ik de avond ervoor nog niet kon maken, maakte mezelf op en trok mijn outfit aan. Ik koos voor een vrij simpele make-up look, met bruine tinten en mijn haar was 'wavy' van de vlecht die ik de dag ervoor in had gehad. Mijn outfit moest ik toch wel een tijdje over nadenken. Ik koos uiteindelijk voor een crop top van de Primark met een strikje aan de voorkant. Dit combineerde ik met een gele rok die ooit van Sterre is geweest en die ik zelf heb ingenomen. Daaronder droeg ik een standaard zwarte panty en mijn sieraden waren allemaal goud en geel.


Om 12 uur was het tijd voor de visite. Alles stond klaar. Glazen met markers, zodat je precies wist welk glas van jou was, de hapjes, de drankjes en de photo props. Het was erg gezellig en vrijwel meteen gingen mensen op de foto met de props. Het was een hele leuke dag en ik ben goed verwend. Mijn broertje en zijn vriendin bleven eten en we besloten lekker een patatje te bestellen. Die avond trok ik al vroeg mijn chill-kleding aan en mijn make-up ging er ook snel vanaf. Je weet pas dat je oud wordt als je je make-up eraf haalt om tien voor acht 's avonds op een zaterdag en dat ook nog eens je verjaardag is!


Op zondag kwam mijn vader nog even langs en bracht mij een heel speciaal cadeautje. Een harde schijf met daarop alle filmpjes van vroeger en ook nog eens alle Disney films, inclusief de nieuwste Belle en het Beest. We hebben de rest van de dag gezellig een aantal oude video's zitten kijken en ook toen ze weg waren, ging ik rustig door. Wat een fantastische verjaardag!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties