Persoonlijk | Moments of Bliss #3

by - 06:00:00

De laatste keer dat ik je mijn geluksmomentjes liet zien, is alweer bijna een jaar geleden. Omdat de zomervakantie voor ons er net weer op zit en we de laatste tijd heel veel leuke dingen hebben gedaan, vond ik het wel weer leuk om een aantal van dit soort momentjes met je te delen. Kijk je mee?


Samenwonen met Martijn
De grootste verandering is natuurlijk de verhuizing. Martijn en ik zijn samen gaan wonen en hebben een paar dagen hard gebikkeld, maar uiteindelijk mag het eindresultaat van ons huisje er zeker zijn. De afgelopen twee maanden zijn er steeds weer kleine dingetjes bij gekomen en is het echt Γ³ns huisje geworden. We genieten er enorm van, maar toch zijn er een aantal dingen geweest waar ik even aan moest wennen en die ik onderschat had. Hier heb ik een paar weken geleden een artikel over geschreven, die kun je hier vinden.


Op vakantie in ons eigen huisje
Dit heeft natuurlijk te maken met het eerste punt. Omdat wij in juni gingen verhuizen, besloten we dit jaar niet op vakantie te gaan. In plaats daarvan hebben we de afgelopen weken heerlijk genoten van ons huisje, al viel het weer ontzettend tegen. Op ons terras hebben we een tuinset en een egg chair en die hebben we jammer genoeg niet zo vaak kunnen gebruiken als we hadden gehoopt. Dan maar wachten op een mooie nazomer.


Broertjes en zusjesdag met Vlinder en Storm
Omdat mijn moeder nog geen vakantie had en Vlinder en Storm al wel, kwamen ze vorige maand een dagje bij ons langs. We haalden ze op, speelden spelletjes, gingen naar het dorp, filmden een aantal Sims video's, maakten hele lekkere pannenkoeken, stoeiden nog wat op de bank en maakten natuurlijk heel veel foto's! Wat een schatjes!


Filmen en bloggen samen met Sterre
Sterre is de afgelopen maanden ook al vaak langs geweest in ons nieuwe appartement. Dan blijft ze vaak slapen en maken we er een paar leuke dagen van. Zo gingen we naar de Rijnweek en schreven we veel Lipstick Stash artikelen voor onze blog. Nu zij ook vakantie heeft, hadden we ook lekker veel tijd om weer video's op te nemen en dat hebben we dan ook volop gedaan. Deze kun je terug vinden op ons YouTube kanaal!

Wat waren jouw geluksmomentjes deze zomer?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties