Sterre's Lipstick Stash | Freedom Lip Kit Bare

by - 06:00:00

In de Kruidvat kwam ik een doosje met vijf lipsticks tegen en ze zagen er mooi en luxe uit. En voor €6 kon ik ze natuurlijk niet laten liggen. Dus deed ik ze in mijn winkelmandje om ze mee te kunnen nemen naar huis en aan mijn lipstick stash toe te kunnen voegen.


Zelf kende ik het merk Freedom niet, dus ik weet ook niet wat voor make-up lijn het merk heeft. Maar na wat zoeken op internet kwam ik erachter dat het een prachtig merk is, met veel verschillende soorten make-up. De Kruidvat gaat er steeds meer van verkopen en dat vind ik zeker niet erg!


De verpakking van deze vijf lipsticks is glanzend zwart met een zilver randje en de letters Freedom erop zijn wit. Onderop zit een dopje met de kleur van het product en de naam. Vijf kleuren zitten er in de lipstick kit. En in deze kit zitten specifiek vijf nude kleuren.


111 Untouched is een hele lichte nude kleur met een bruine ondertoon.
112 Scooner Or Later is een wat donkere nude kleur met een meer roze ondertoon.
113 Whispers is een nude kleur met een donkere roze ondertoon, het lijkt dus op een licht roze kleur.
114 Naked Beauty is een nude kleur met een lichtebruine ondertoon.
115 ManneQuin is een lichtbruine nude kleur.


Zelf vind ik deze lipsticks fijn aanbrengen en blijven ze lang zitten. Het product stinkt niet en smeert goed uit. Fijn om een keer gewoon op te doen, wanneer je niet zo heel veel zin hebt om een uitgebreide make-up look te maken maar toch wat kleur ergens wilt dragen.

Freedom Pro Lipstick Kit Bare is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €5,99 per kit.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties