Sterre's Lipstick Stash | Makeup Academy Matte Lipstick

by - 06:00:00

In het begin van mijn lipsticks stash artikelen zagen jullie al 3 liquid lipsticks van Makeup Academy voorbij komen. En nu is het tijd voor een matte lipstick van MUA om in het zonnetje gezet te worden. Namelijk MUA matte lipstick in Fawn Fancy.


Carmen had deze lipstick altijd een beetje op het oog, maar kwam toch altijd iets mooiere nude kleurtjes voor haar tegen. Na een tijdje dacht ik, ik ga hem eens swatchen op mijn hand. Ik vond hem prachtig en deed hem gelijk in mijn winkelmandje. Deze lipstick heb ik bij de Kruidvat gekocht in mei.


De verpakking van de lipstick ziet er een beetje 'cheap' uit. Het is wit plastic met onderop de dop de kleur van het product. De naam staat op het stickertje dat op de dop zit. De onderkant kan je eraf draaien en dan zit er ook nog product in. Ik denk dat dit is zodat je met een klein lippenseel je lippen kan omlijnen ermee.


De kleur Fawn Fancy is een nude kleur, met een bruine ondertoon. Een supermooie nude kleur voor een dag dat je geen zin hebt in een knallende of donkere lipstick of bij een makeuploze dag, maar als je toch iets van kleur op je lippen wilt hebben.


De geur van het product vind ik heel erg naar makeupdoekjes ruiken, waarom weet ik ook niet, maar dat is het eerste wat er bij mij in me op komt als ik aan de lipstick ruik. Deze kleur draag ik best vaak als ik voor een nude kleurtje ga.

Makeup Academy Matte Lipstick Fawn Fancy is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost 3,99 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties