Sterre's Lipstick Stash | BeeBee Tokyo 154 Frozen Cherry

by - 06:00:00

In januari kreeg Carmen weer een lipstick binnen van de Make-up Actie en natuurlijk kreeg ik die weer van haar. De vorige keer kreeg ik de 'Monaco' versie en dit keer is het de 'Tokyo' variant. Lees je mee over deze mooie lipstick?


Deze lipstick kreeg ik dus in januari binnen van Carmen haar abonnement op Make-up Actie. Je kon kiezen tussen 3 kleuren en wij wilden gaan voor een wat donkerdere rood. Daar is heel veel gedoe mee geweest op het internet, want je kreeg een hele andere kleur opgestuurd. Wat blijkt, is dat ze de foto van de Monaco versie hebben gebruikt bij de Tokyo actie. Dus iedereen was teleurgesteld in de kleur die hij kreeg.


De verpakking is zwart met daarop aan de ene kant 'Collectie Exclusive By Beebee' en aan de andere kant 'Tokyo', de naam van de lijn van deze lipsticks. Aan de onderkant zit een zwarte sticker met daarop de naam van het product. Het is best een prijzig make-up merk. Het merk heeft wel een groot assortiment van make-up zowel gezicht-, als oogmake-up en natuurlijk lipstick.


De kleur van deze lipstick heet 154 Frozen Cherry. Hierbij denk je gelijk aan een rood/paars kleurtje en dat krijg je ook, maar meer in een nude-achtige kleur. Gelukkig is dit wel een hele fijne kleur bij simpele looks.


Hij ruikt ook nog eens lekker fris. Ik ben al superblij dat ik alweer deze lipstick heb gekregen van Carmen. De Beebee lipsticks blijven namelijk ook best een poosje zitten en stinken dus niet.

Beebee Monaco 154 Frozen Cherry is verkrijgbaar via in de webshop van Beebee en kost €21,85.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties