Sterre's Lipstick Stash | Etos Color Care Back to Business

by - 06:00:00

En we hebben weer een Etos lipstick. Naast de Limited Edition lipsticks van de Etos had ik ook nog twee color care lipsticks, Lucky Shot en Vampires Kiss. Nu heb ik in ruil voor een andere lipstick, van Carmen deze lipstick erbij gekregen. Vandaar dat ik jullie vandaag meer vertel over Back to Business.


Deze lipstick heeft Carmen voor mij in april gekocht. Dit is een nieuw kleurtje in de lijn van de lipsticks bij de Etos, want deze had ik nog niet eerder gezien. In ruil voor Forbidden Pink kreeg ik deze van Carmen. Even later kwam ik Forbidden Pink in Utrecht tegen en kocht hem alsnog voor mezelf ;)


De verpakking is net zoals de andere twee lipsticks van de Etos, glanzend zwart met bovenop een sticker met de kleur en naam van het product. Verder staat er het Etos logo erop in het zwart. Etos heeft een hele make-up lijn met allerlei vernieuwde producten erin. Zoals gezichtsmake-up, oogmake-up en tools.


De kleur Back To Business is een zomers kleurtje. Een koraal/zalmachtig kleurtje. Heel mooi lichtroze met een oranje ondertoon. Deze lipstick droogt niet mat op.


De Etos Color Care producten zijn fijne lipsticks met een mooie kleur, maar helaas een minpunt is de geur. Ook blijft het product niet al te lang op je lippen zitten, maar alsnog ben ik superblij dat ik zo'n kleurtje in mijn stash heb zitten.

Etos Color Care lipstick is verkrijgbaar bij de Etos en kost  €4,- per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties