Sterre's Lipstick Stash | Kiko Milano 914

by - 06:00:00

Vandaag een 'bijzonder' merk lipstick in mijn makeup/lipstick stash. Kiko Milano komt maar ÊÊn keer voor en dat is deze lipstick. Deze lipstick heb ik gekocht in Arnhem toen die in de sale was.


Deze lipstick heb ik dus in Arhnem gekocht, zoals je al zag in de inleiding, wanneer ik hem heb gekocht weet ik niet meer. Ongeveer rond februari. Kiko Milano heeft een groot assortiment aan make-up, ze hebben van alles. Van oogmakeup naar gezichtsproducten, nagellakjes en tools. Kiko is alleen niet het allergoedkoopste merk, maar ook zeker niet de duurste!


De verpakking van de lipstick is mat zwart met de naam van Kiko Milano erop. Op de onderkant zit een stickertje met het nummertje van de lipstick. Heel simpel dus.


De kleur heeft geen naam, maar wel een nummer: 914.. Ik vind het persoonlijker leuker als lipsticks een naam hebben, daaraan kan je ook vaak de lipstick beschrijven. De kleur van de lipstick is heel apart, maar tegelijk ook heel klassiek. Het is een donkerrode kleur, maar niet super donker. Ik kan deze kleur niet goed omschrijven, maar ik vind het wel een heel mooi 'zomers/herfst' kleurtje.

De geur van het product is niet vies, je ruikt hem niet als je hem hebt aangebracht. Verder is het een glanzende lipstick, daarom draag ik deze niet zo super snel want zelf hou ik meer van mat. Of deze lipstick nog verkrijgbaar is weet ik niet, omdat ik niet vaak bij Kiko kom en omdat deze lipstick in de sale was.

Kiko Milano 914 heb ik gekocht bij Kiko Milano in Arhnem en kostte 3,59.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

1 reacties