Sterre's Lipstick Stash | Sleek 788 Mulberry

by - 06:00:00

Sleek Mulberry is een lipstick die ik al heel lang wilde hebben. Voordat ik jarig was, had ik een verlanglijstje gemaakt wat ik graag wou en daar stond deze lipstick ook op. Helaas heb ik hem niet gekregen op mijn verjaardag, maar uiteindelijk wel van mijn verjaardagsgeld gekocht.


Sleek Mulberry heb ik bij de drogist DA gekocht, begin januari. Toen stond er een stand met een paar producten van Sleek en mijn ogen vielen gelijk op deze lipstick. Natuurlijk heb ik geen twijfel gehad en heb ik hem gelijk gekocht.


De verpakking van Sleek is in vergelijking met andere lipsticks heel uniek. Het is een kleine ovaalvormige lipstick. Matzwart met glanzende zwarte letters: Sleek make-up erop. Onderop zit een sticker met de naam en nummer van het product en de site van Sleek zelf.


De kleur van Sleek Mulberry is een donkerpaarse bessen kleur. Ik heb meerdere van de 'donkere bessen' kleuren, maar toch blijft deze er ook uniek onder en zeker anders dan de anderen. Hij is super mooi voor in de herfst.


De geur aan deze lipstick is het enige minpuntje. Ik vind dat deze lipstick net zoals de Etos Color Care lipsticks naar verbrand hout ruikt, niet lekker dus. Dat is wel jammer, want je betaalt best veel voor deze lipstick, maar uiteindelijk gaat het om de kleur vind ik.

Sleek Makeup Mulberry is verkrijgbaar op hun site en bij de DA en kost 6,99 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties