Tag | Mijn handschrift

by - 06:00:00

Toen ik het internet afspeurde, op zoek naar nieuwe tags, kwam ik een hele interessante tegen. Het is geen hele nieuwe tag en eigenlijk een stuk persoonlijker dan iedere andere tag die ik tot nu toe heb ingevuld. Het gaat namelijk over mijn handschrift. Ik beantwoord acht vragen, op papier in plaats van getypt, waardoor je meer te weten komt over mijn handschrift.


Ik ben op zich wel tevreden over mijn handschrift. Ik schrijf mooi en ben vaak erg netjes, al heb ik niet het idee dat ik echt een eigen handschrift heb, waaraan iemand me kan herkennen. Ik schrijf al vanaf de basisschool hetzelfde, maar heb wel een aantal periodes gehad waar ik bijvoorbeeld letters anders wilde uitproberen. Het basisprincipe is verder hetzelfde gebleven. Ik schrijf vrij recht en rond, vind ik. Ik vind het bij anderen dan ook altijd erg mooi om te zien als zij bijvoorbeeld een heel hoekig of schuin handschrift hebben.


Mijn manier van schrijven heeft wel te maken met de materialen die ik gebruik. Ik schrijf bijvoorbeeld op wat dikker papier veel netter en ook de pen die ik gebruik, maakt veel verschil. Zo schrijf ik het liefst met een zwarte kleur, maar mijn lievelingspen is er eentje van de Hema, die ik al jaren heb. Deze pen vind ik zo fijn omdat hij lekker dik is en ik dus een goede grip heb. Ook al schrijft deze pen niet zwart, ik pak deze er toch het liefst bij als ik veel moet schrijven. Natuurlijk heeft snelheid en rust ook te maken met een netter handschrift. Als ik haast heb, schrijf ik echt niet zo netjes!


Voor deze tag heb ik een aantal vragen beantwoord en deze antwoorden op papier opgeschreven. Zoals je kunt zien, heb ik niet een heel bijzonder handschrift en zitten er ook nog een aantal letters in die in ieder woord verschillen. Zo is mijn S iedere keer anders en hebben de letters zoals de J, Y en G iedere keer een ander stokje onderaan. Ik voel ook vaak terwijl ik aan het schrijven ben of een letter goed gaat of niet en als dit laatste gebeurt, wil ik vaak al opnieuw beginnen. Daar komt die perfectionist dan toch weer naar boven.

De vragen die ik beantwoord zijn:
1. What’s your name/your blogger name?
2. What’s your blog’s name/URL?
3. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”
4. Favorite quote?
5. Your favorite song?
6. Your favorite band/singers?
7. Anything else you want to say?

Vind je deze tag nu heel leuk? Neem hem dan zeker over op je blog en vertel meer over jouw handschrift. Het lijkt me erg tof jullie verschillende stijlen te zien!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties