Unboxing | Jewels of Love armbandje + kaart

by - 06:00:00

Instagram is de plek waar ik de meeste samenwerkingen begin. Vaak door zelf de stoute schoenen aan te trekken en een berichtje te sturen naar een bedrijf die mij erg aanspreekt. Zo ging het deze keer ook, toen ik besloot een berichtje te sturen naar Daniëlle van Jewels of Love. Ondertussen heb ik een prachtig sieraad en een paar kaarten mogen ontvangen en ga ik je er vandaag meer over vertellen.  


Jewels of Love is een bedrijf waarvan de Instagram pagina mij meteen aansprak. In dit geval kwam dit niet alleen door de mooie sieraden die ik daar zag, maar ik kwam ook veel inspirerende en leuke teksten tegen die mij deden besluiten om een berichtje te sturen. Ik kreeg een fijne reactie en al gauw maakten we afspraken over hoe en wat. De communicatie verliep erg soepel en binnen een paar uur wisten we beiden waar we aan toe waren. 


Ik mocht een armbandje of ketting kiezen en daarvan de kleur ketting en de kleur kraal. Ook mocht ik er een kaartje bij uitzoeken. Ik ging voor een zilverkleurige armband met een lichtblauw-transparante kraal. Deze sprak me het meest aan, omdat ik nog niet echt zo'n kleur in mijn sieraden collectie heb en ik denk dat het erg goed te matchen is met veel outfits. De kaart die ik koos had een inspirerende quote, zodat ik deze op kan hangen boven mijn bureau en kan zien als ik aan het werk ben. Ik koos voor de tekst: 'Onthoud altijd: Val in slaap met een droom, word wakker met een doel'. Er was natuurlijk nog veel meer keus qua kralen en kaarten, dit kun je vinden op de site


Het pakketje werd snel verzonden en ik kreeg ook een bevestigingsmail dat deze onderweg was. Na een paar dagen was deze in huis en kon het echte 'unboxen' beginnen. Het pakketje was erg leuk verpakt en er was een heel lief kaartje toegevoegd met een persoonlijke tekst. Hierop kreeg ik ook de verrassing dat er meer kaarten waren opgestuurd, uit de nieuwe collectie. Erg leuk! De kaarten waren aan elkaar gebonden met en touwtje. Het armbandje was verpakt in heel leuk papier met een echt bloemetje als decoratie en zelfs het kaartje waar de lieve tekst op stond, was er eentje van haar collectie. 


De kaartjes bevatten verschillende soorten teksten. Zoals ik al vertelde, koos ik voor een kaart met een inspirerende tekst, maar je kunt er ook verjaardagskaarten of kaarten voor een speciaal iemand vinden. Het idee achter dit 'pakketje' is erg leuk. Je kiest zelf je sieraad, voor jezelf of iemand anders, waarbij je meteen een kaartje krijgt om het mee te versturen of om gewoon te bewaren. Als je een leuk en persoonlijk cadeautje zoekt voor je moeder, vriendin of zus, is dit zeker een leuke optie. Je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt, door de lievelingskleuren en teksten van diegene te kiezen. 


Ik ging dus voor een lichtblauwe kraal met een inspirerende tekst, omdat het voor mezelf was. Ik vind het erg tof om kaartjes op te hangen en hier motivatie uit te krijgen. Het armbandje is echt prachtig. Ik vind de kraal in het echt nóg mooier dan ik hem op de site al vond. Ze zijn kleiner dan ik verwacht had, maar ook dit vind ik weer een positief punt. Ik hou erg van subtiele sieraden en dat is dit zeker. Het is een fijne kleur om te matchen met outfits en ik heb hem na ontvangst ook meteen om gedaan en ik heb al een aantal complimentjes mogen ontvangen. 

Nogmaals dank aan Daniëlle van Jewels of Love voor deze samenwerking. Ben jij ook geïnteresseerd in een persoonlijke ketting of armband met een leuk kaartje? Of heb je binnenkort een verjaardag en weet je nog niet wat je cadeau moet doen? Kijk dan zeker even op www.jewelsoflove.nl voor dit leuke concept!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties